Nieuws en persberichten

On the way to PlanetProof

 • On the way to PlanetProof
  12-05-2020

  Discussie over meerprijs On the way to PlanetProof brandt los

  Naar aanleiding van een onderzoek van het LTO-Blad Nieuwe Oogst over een meerprijs voor On the way to PlanetProof producten schreef Stefanie de Kool van SMK een reactie.
 • On the way to PlanetProof
  28-04-2020

  Publicatie herzien certificatieschema On the way to PlanetProof Ei

  SMK publiceert het herziene certificatieschema On the way to PlanetProof Ei (leghennen), dat geldig is vanaf 1 mei 2020.
 • On the way to PlanetProof
  16-04-2020

  'Onze koeien zijn dol op massages'

  Vrij grazen in de wei en ruime ligplaatsen: op de melkveehouderij van Campina-boer Ard van Veen is het goed toeven. Zijn koeien leveren dagelijks verse melk met het On the way to PlanetProof-keurmerk.
 • On the way to PlanetProof On the way to PlanetProof (Consumenten)
  15-04-2020

  Pasen achter de rug, maar duurzame eieren blijven actueel

  In de week voor Pasen presenteerde het platform ‘Duurzaam bedrijfsleven’ een interessant artikel over de duurzaamheid van eieren. Daarbij werd zowel het dierenwelzijn als de CO2-voetafdruk gewogen.
 • On the way to PlanetProof On the way to PlanetProof (International)
  14-04-2020

  On the way to PlanetProof added to the Sustainability Map

  On the way to PlanetProof for plant products is added to the Sustainability Map, the international comparison site for sustainable quality labels and standards.
 • On the way to PlanetProof Milieukeur Groen Label Kas Maatlat Duurzame Veehouderij Barometer Duurzame Bloemist Barometer Duurzame Groenten & Fruit Barometer Duurzaam Terreinbeheer
  18-03-2020

  Uitzonderingsmaatregelen voor inspecties in verband met het coronavirus

  SMK publiceert uitzonderingsmaatregelen voor inspecties in verband met het coronavirus. Het gaat daarbij om onder meer inspecties op afstand en verlenging van de certificaatduur.